Levertijden en kosten

Je aankoop wordt normaal gesproken verstuurd vanuit ons magazijn in Nederland. De levertijd zal 1 tot 3 dagen zijn en verstuurd worden via PostNL.

Als het artikel niet op voorraad is zorgen we ervoor dat het er zo snel mogelijk is. We informeren je dan via de mail over de verwachte levertijd. Als je in dit geval niet te lang op het artikel wilt wachten heb je altijd het recht de bestelling te annuleren.

Wanneer je bestelling is verzonden via PostNL ontvang je een mail met daarin een link met de track en trace code om het pakket te kunnen volgen. Dit kan via www.tracktrace.nl Je kunt hiervoor ook gebruik maken van de handige app van PostNL.

PostNL maakt geen bezorgafspraak. Als je niet thuis bent proberen zij het pakket bij de buren aan te bieden. Mocht er niemand thuis zijn op het moment van afleveren dan wordt je pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. Je krijgt hiervan een melding door middel van een kaartje in de bus, of via de track en trace

Alle bestellingen boven de € 50 worden gratis verzonden binnen Nederland en België en Duitsland. Als het totaalbedrag van je bestelling onder de € 50 is, dan worden er automatisch per geplaatste bestelling € 5 verzendkosten in rekening gebracht. Dit wordt vermeld voordat je de bestelling plaatst.