HIFI-Kabel

Waarom Hifi-Kabel
Net als veel mensen zijn wij in de audiobranche vooral bezig met onze hobby, geen grote marketingmachines maar echte muziekliefhebbers. We weten dat een dure installatie beter klinkt dan een goedkope, maar dat hoeft bij kabels niet altijd het geval te zijn. Het gaat om de combinatie van producten, daarom verkopen wij geen complete systemen maar focussen ons op de kabels. Omdat wij niet alleen normale kabelseries verkopen maar ook actie specials, blijven zelfs de hoogwaardige series voor iedereen bereikbaar.

Boaacoustic – Niet zomaar een kabel
Met onze kabels van het merk Boaacoustic verkopen wij vanaf nu een betaalbare, maar ook serieuze high-end kabel voor iedereen. Deze kabels worden geproduceerd in Duitsland waar in eigen hand, samen met JIB, fabricageprocessen en methodes zijn ontwikkeld. Met deze methodes is het haalbaar geworden om een breed assortiment verschillende audio-en videokabels aan te bieden. Wij waren super verrast over de kwaliteit en afwerking van de kabels en na een aantal luistersessies helemaal overtuigd. Vooral de zogenaamde soundstage was overweldigend. Alle instrumenten en zang stonden echt op hun plek, net als bij een liveoptreden.

Hoogwaardige Muziek voor iedereen
Iedereen luistert naar muziek, het helpt ons ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Muziek maakt je blij, geeft je steun en ontspant. Het luisteren naar muziek is voor iedereen heel verschillend. Nog steeds hebben de meeste consumenten geen idee wat voor invloed goede kabels op een audio-installatie hebben. Waar de één genoegen neemt met een simpel deuntje uit een wekkerradio gaat de ander voor een high-end geluidsinstallatie. Of iemand neemt genoegen met oordopjes of een koptelefoon van de Action, terwijl de ander gebruik maakt van een high-end koptelefoon.

Kabel assortiment
De Boaacoustic kabels hebben een topafwerking en zijn gemaakt van materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit materialen. De nieuwste serie in ons assortiment is de betaalbare BlackBerry en wil je een stap verder dan komt de BlueBerry serie. Deze beide behoren tot de koper serie. Wil je nog een stap verder gaan komen de meer serieuze kabels met zowel een kern van koper als ook zilver. Zo kunnen we nagenoeg iedere consument iets moois bieden om het optimale uit een audio-installatie halen.

Goede geluidsweergave
Met meer dan 25 jaar ervaring in de hifi branche zijn wij op de hoogte van alle ins en outs. Wat voor audio-installatie en luidsprekers je ook hebt, wij kunnen je een passend advies geven om het optimale uit jouw audio-installatie te halen. Met ons assortiment ben je altijd verzekerd van het beste geluid met de hoogste kwaliteit. Hiervoor zijn de beste kabels onmisbaar. Goede kabels hoeven niet altijd de hoofdprijs te kosten, het moet in verhouding zijn met de door jou aangeschafte installatie. Een goede luidsprekerkabel en ook een goede voedingskabel voor de versterker is van belang om het optimale te bereiken. Daarom hebben wij met Boaacoustic een betaalbaar product aan ons assortiment toegevoegd. Omdat wij ze rechtstreeks aanbieden aan de consument blijven de kabels betaalbaar. Daarnaast hebben ze ook nog een uitstekende kwaliteit en afwerking